20.04.2019

VIP PREDLOG BOMBICA: 16:00 Hamilton – Motherwell 1X 1,75 1:1 WIN
——————————————–
ŠKOTSKA: Premiership – Ispadanje skupina – 34. kolo

Zanimljiv duel i value kvote ako nista za probati.
Hamiltonu treba jos bodoba za opstanak 5 kola prije kraja (imaju 4 viska u odnosu na zonu ispadanja) dok je Motherwell potpuno siguran sa cak 22 boda viska u odnosu na St. Mirren.

Gostima i dalje fale Trevor Carson, Craig Tanner, Ross McCormack i Christian Mbulu. Trener je izjavio kako ce ove utakmice do kraja igrati i omladinci iz skole Motherwella a danas ih treba ocekivati minimum 7. Dakle sedam klinaca za goste u ovom duelu, neki naravno krenuti s klupe. Ispod intervju sa trenerom gostiju i njegova izjava:

https://www.youtube.com/watch?v=2X2Zc87x4Rg&feature=youtu.be

Ono sto je ovde jos zanimljivo jesu medjusobni dueli. Nisam veliki ljubitelj saradnji izmedju klubova i pustanja bodova ali ako se pogledaju medjusobi dueli moze se vidjeti da slucajno ili namjerno do sad od sezone 2017/18 bilo je 3 za 3.

http://prntscr.com/nejegj

Dakle iako Motherwell moze dobiti dodatne finansije ukoliko zavrsi prvi u ovoj grupi jasno je sta je trener izjavio, priliku ce dobiti u narednim mecevima i klinci iz akademije tako da Hamilton kojem je svaki bod bitan moze bar do jednog boda ako ne sva 3.

Facebook Comments

Comments

comments