13.08.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 14 hrs

VIP DUBL ENGLESKE:
————–
20:45 Gillingham – Newport
1
1,65

20:45 Huddersfield – Lincoln
1
1,50

KVOTA: 2,47 LOSE
——————–
– ENGLESKA: EFL Cup – 1/64-finala

Ovaj kup ne zanima mnoge ekipe i 90% timova ce rotirati s obzirom da i za vikend imaju meceve a ovo takmicenje i ne donosi neke novce nego je za mnoge samo zamaranje. Tako je trenutno razmisljanje trenera Newporta, Michael Flynna koji je u izjavi za novinare porucio svojim navijacima da ne dolaze na ovo gostovanje (putuje se 4 sata) nego da cuvaju pare za subotu i napune stadion protiv Plymoutha.

https://www.southwalesargus.co.uk/…/17831357.newport-count…/

Kao sto vidite javno kaze da je nezainteresovan za ovaj duel i da cak mozda nece ni prisustvovati nego ici gledati mec Plymouth – Leyton. Rotirace sastav i prioritet je prvenstvo. Oni su iz Leauge Two.

Trener Gillinghama ce takodje rotirati ali ne moze previse jer ima ukupno 17-18 igraca na spisku. Ovaj tim je iz Leuge One i na domacem terenu definitivno favoriti protiv kako vidimo nezainteresovanih gostiju.

https://www.gillinghamfootballclub.com/…/a…/newport-preview/

ENGLESKA: EFL Cup – 1/64-finala

Domacin clan Championshipa dok su gosti iz Leauge One i uspjeli su oba meca u ligi dobiti. U ovaj kup mec ulaze sa dosta promjena. Imaju malen spisak igraca i zato moraju odmoriti svoje kljucne fudbalere. Ocekuje se oko 7 novih imena kao starteri.

https://www.lincolnshirelive.co.uk/…/seven-players-who-coul…

Domacin takodje mora par rotacija uraditi. Igrace Van la Parra za kojeg je zainteresovan Besiktas i njemu istice ugovor kroz godinu dana tako da ovaj igrac ima se kome dokazivati i u ovakvim duelima.

https://footballleagueworld.co.uk/jan-siewert-reveals-hudd…/

Sve u svemu gosti sa puno promjena, liga su ispod i domacin favorit pred svojim navijacima.

Facebook Comments

Comments

comments