08.01.2021

FREE VIP NBA TRIPLE:
———–
01:00 Boston – Washington
Broj koševa Boston/J.Brown (23.5) 27 win
Više
1,85

01:00 New Orleans – Charlotte
Broj koševa Charlotte/G.Hayward (18.5) 26 win
Više
1,85

01:30 Houston – Orlando
Broj koševa Orlando/N.Vučević (21.5) 22 win
Više
1,85

KVOTA: 6,33 WIN
————
– SAD: NBA

O Brownu sam pisao par puta. Jako zahvalan igrac koji nastavlja sa odlicnim partijama od prosle sezone. Ove pak ima dosta vise posla jer podsjecam Boston je ostao bez Haywarda koji je otisao u hornetse dok je Kemba Walker i dalje povredjen.

Brown i Tatum su prakticno dva nosioca igre u napadu ovog tima i tako ce biti dok god se ne oporavi Kemba a ostatak ekipa doprinosi skromno a i s razlogom jer dvojac Brown-Tatum uzima najvecu kolicinu suteva.

Brown je u ovih 9 partija na prosjeku od 26.1 poen po mecu.

Veceras Boston dosta tanak s rosterom jer imaju problema i sa Covid19.

U izolaciju ce Grant Williams, Tristan Thompson i Robert Williams.

Theis ce imati puno posla u reketu jer prvi centar Thompson ne igra a vjerovatno cemo puno gledati small ball petorku Bostona.

Povoljan matchup za Browna jer wizardsi lose brane SF poziciju gdje bi trebao vecinu meca biti Avdija koji ne moze adekvatno cuvati Jaylena.

Brown ove sezone do sad redom 33, 27, 18, 20, 42, 25, 31, 19 i 21 poen.

S obzirom da klupa veceras malo moze doprinjeti ocekujem opet da Brown i Tatum dominiraju te minimum 24 od Jaylena..

– SAD: NBA

Hayward mora polako otplacivati silne milione koje je Charlotte istresao Bostonu. Jako dobar suter i Hayward uz Roziera sigurno glavna uzdanica Hornetsa jer moze se reci imaju iskustvo.
Inace Charlotte je poprilicno mlada i zanimljiva ekipa. Graham u ocajnoj formi pa sve manje i uzima suteve a Hayward je docekao konacno svojih 5 minuta da pokaze sta zna i proslo kolo Atlanti sasuo 44 poena.

Takva partija mu je i te kako trebala za samopuzdanje. Veceras igraju protiv pelicana koji dobro brane reket ali dosta pustaju suteva za 3 poena gdje je Hayward najopasniji kad se raspuca.

Poslednja partija mu je podigla prosjek na 21.8 poena po mecu ove sezone i ocekujem da veceras ubaci bar upola nego sto je Atlanti strpao. Njegov konstantan doprinos od 20+ je neophodan ako Charlotte zeli pobjede.

– SAD: NBA

Orlando igra s Hjustonom kojem je prvi centar Wood upitan. Uzimam odlicnog crnogorskog centra Vučevića iz par razloga. Prvi je moze se reci vijest koja je upravo izasla a to je da ce Aaron Gordon propustiti ovaj duel a pored njega upitan je Fournier koji je propustio poslednjih par duela.

**Aaron Gordon (left hamstring) will not play on Friday vs. Houston.

This is just “injury management” on the front end of a back-to-back — Gordon’s hamstring has been bothering him for months now and the Magic are going to be cautious. The expectation is that Gordon will play on Saturday but we’ll need to confirm that. Evan Fournier (back) is questionable so the Magic are in deep trouble vs. Houston this evening. **

Vucevicu znatno skace usage u prvom unitu pogotovo ako i Fournier ne zaigra. Centar koji je dosta inteligentan i kojeg je tesko cuvati jer je odlican suter i za 3 poena.

Na zadnjih 7 partija ubacuje redom 22, 15, 28, 19, 30, 23 i 16 poena.

Wood ce mu biti matchup ako zaigra od kojeg je fizicki dosta jaci i moze reci kosarski inteligentniji pa treba ocekivati i dosta 1 vs 1 u reketu gdje vucko ima prednost i da ne duzim u odsustvu Gordona a mozda opet i Fouriera trebao bi predvoditi prvi unit poenima.

Prosle sezone Gordon je propustio 13 meceva a u tih 13 duela Vučević je biljezio u prosjeku 24.4 poena po mecu a sa njim na parketu 19.2.

Facebook Comments

Comments

comments